Art Shop

Maak de juiste papierkeuze:

“Hahnemühle FineArt Pearl is een op cellulose gebaseerd FineArt-inkjetpapier met een inkjetcoating die speciaal is afgestemd op FineArt-gebruik. Het helderwitte papier heeft een subtiel gestructureerd oppervlak en voelt glad en zijdeachtig aan. In combinatie met de hoogwaardige inkjetcoating zorgt dit voor een elegante afwerking met een subtiel parelglanseffect. Eenmaal bedrukt, maakt het papier indruk met een uitstekende weergave van kleur en detail, diepe zwarttinten en opvallende contrasten. De zuur- en ligninevrije FineArt Pearl voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van verouderingsbestendigheid en is ideaal voor het afdrukken van hoogwaardige zwart-wit- en kleurenfoto’s”.

Hahnemühle Glossy FineArt Pearl 285

“Hahnemühle FineArt Baryta is een helderwit, op cellulose gebaseerd FineArt-inkjetpapier met een inkjetcoating die speciaal is afgestemd op FineArt-gebruik. De duidelijk zichtbare, voortreffelijke viltstructuur geeft het papier zijn heerlijk zachte gevoel en tactiele oppervlaktetextuur om prints te produceren met een verbluffende driedimensionale kwaliteit en diepte. De hoogglanzende premium inkjetcoating garandeert uitstekende printresultaten met perfecte weergave van kleur en detail, diepe zwarttinten en opvallende contrasten. Het bariumsulfaat in de coating geeft FineArt Baryta het gevoel van traditioneel analoog barietpapier en maakt het tot een populair alternatief voor inkjetprinten. Het zuur- en ligninevrije FineArt inkjetpapier voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van verouderingsbestendigheid. FineArt Baryta is een veelzijdige klassieker voor FineArt-toepassingen en stelt de norm bij het afdrukken van zowel zwart-wit- als kleurenfoto’s”.

 

“Hahnemühle Photo Rag® Metallic is een zilverglanzend FineArt inkjetpapier en heeft een inkjetcoating die speciaal is ontworpen voor FineArt-toepassingen. Het natuurlijk witte katoenpapier is vrij van optische witmakers en overtuigt door zijn karakteristieke oppervlaktestructuur en aangenaam gevoel. Photo Rag® Metallic maakt indruk met een heel bijzondere, glinsterende zilveren oppervlakteafwerking. De hoogglanzende premium inkjetcoating met een buitengewoon metallic effect garandeert een indrukwekkend printresultaat met heldere kleuren, diep zwart en perfecte kleur- en detailweergave. Het stijlvolle, zilver-metallic effect onderstreept de boodschap van de foto en laat motieven met metalen elementen en reflecties, ijs- en glasformaties, architectuur- en landschapsfoto’s en zwart-witfoto’s met hoge contrasten op een expressieve manier schitteren. Photo Rag® Metallic is zuur- en ligninevrij en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van verouderingsbestendigheid”.

Categorie dieren

Categorie landschap