Foto bewerkt met Epoxy (Art Resin)

Hoe werkt het?

Om een foto aan mij toe te sturen kan je gebruik maken van het bestelformulier. Het bestand (foto) mag niet groter zijn dan 25mb. Wil je meerdere foto’s laten afdrukken of is jouw fotobestand groter dan 25mb maak dan gebruik van WeTransfer. Dit doe je door op de knop ‘WeTransfer’ te klikken. Uiteraard kan je me ook gewoon mailen of bellen.

Beschrijf duidelijk in het bericht hoe je jouw foto wilt hebben (bijv. of je de foto bewerkt wilt hebben, foto gekaderd binnen een witte rand, etc.). Zodra de foto met de opdracht bij mij binnenkomt, dan stuur ik je een factuur. Zodra de factuur is betaald, ga ik met de foto aan de slag. 

Indien je wensen hebt om de foto te laten bewerken, dan zal ik de foto na de bewerking eerst digitaal aan je terug sturen en pas bij een akkoord voor je afdrukken. 

Voor het digitaal bewerken van de foto kunnen extra kosten in rekening worden gebracht (dit is afhankelijk van de tijd die hier ingestoken moet worden). Een lichte bewerking (bijv. witbalans aanpassen) is gratis.

Kwaliteit van jouw foto

Uiteraard hangt het resultaat van de geprinte foto ook samen met de kwaliteit van de foto die je bij mij aanlevert. 

Zorg er daarom voor dat de foto minimaal aan de volgende eisen voldoet:

* dat de foto scherp is genomen (dat bijvoorbeeld de ogen scherp zijn)

* dat de foto niet te veel ruis heeft (een klein beetje ruis kan ik corrigeren, maar te veel ruis ga je echt zien op de geprinte foto)

* dat de foto in een zo’n hoog mogelijke resolutie wordt aangeleverd (dus niet gecomprimeerd en zo min mogelijk gecropt)

(Wil je meerdere foto's laten afdrukken of is jouw bestand te groot, kies dan voor WeTransfer)

Bestelformulier:
    (* = verplicht)