Chromaluxe aluminium en houten fotopanelen

De geavanceerde coating van Chromaluxe brengt beelden rechtstreeks aan op platen metaal of hout. Het resultaat? Foto’s en digitale beelden komen tot leven met een ongelooflijke combinatie van levendigheid, helderheid en duurzaamheid.

Om foto’s op bijvoorbeeld aluminium of hout te drukken maak ik gebruik van een speciale printer met daarin speciale inkt. Door het verhitten van de inkt ontstaat er een chemisch proces waardoor de inkt een gasvormige toestand aanneemt en door de hitte samensmelt met de speciale coating die op de fotopanelen zit. Het voordeel hiervan is dat de foto wordt voorzien van een beschermende coating die kras-, water- en UV-bestendig is. Dit zorgt voor een lange levensduur van de foto.

Chromaluxe aluminium fotopaneel

Rechthoek (geborsteld aluminium, glans en textuur)

17,5024,50 incl. BTW

Chromaluxe houten fotopaneel

Rechthoek, vierkant en hexagon (glans)

14,5018,50 incl. BTW

Maak de juiste keuze:

Geborsteld aluminium:

Doordat je het structuur van het geborstelde aluminium door de foto heen blijft zien, krijgt de foto een heel bijzonder (bijna een 3 dimensionaal) effect.

Om het effect van het geborsteld aluminium mooier uit te laten komen is het belangrijk om de foto op een lichte plek te hangen. De kleur aluminium is namelijk donkerder dan een witte coating, waardoor de foto minder licht reflecteert en er dus donkerder uit kan zien. 

Glans aluminium of hout:

Door de witte glans coating op het aluminium of hout krijgt de foto mooie levendige en heldere kleuren.

Textuur aluminium:

Door witte coating op het aluminium krijgt de foto mooie heldere kleuren. Het textuur is duidelijk zicht- en voelbaar op de foto, dit zorgt voor een mat en bijzonder effect.