Ik zal mij even kort voorstellen

Mijn naam is Remco en ik heb twee grote passies. Mijn belangrijkste passie zijn mijn 3 jonge kinderen (een zoontje en twee meiden -tweeling-) en mijn tweede passie is fotografie. 

Als fotograaf vind ik het belangrijk om de regie te hebben over het hele proces, van het nemen van de foto tot naar de uiteindelijk geprinte foto, want ook al heb je nog zo’n mooie foto gemaakt, als de nabewerking en/of de uiteindelijke print niet goed zijn uitgevoerd, dan zal de foto alsnog een teleurstelling zijn.

Hierdoor ben ik op het idee gekomen om vanuit huis foto’s hoogwaardige Fine Art Prints aan te bieden. Dit zorgt voor een mooie balans tussen privé (de zorg voor mijn kinderen) en werk.

Heb je nog vragen.......

Het makkelijks is het om het contactformulier te gebruiken, omdat ik telefonisch niet altijd bereikbaar ben. Ik zal dan zo spoedig mogelijk de vraag beantwoorden.

Uiteraard mag je mij ook bellen op 06-42526851 (graag wel binnen kantoordagen en tijden)

Contactformulier: